19.8.2014

Monenmoista menoa ja meininkiä

Viime viikolla meillä oli mukavasti melkein joka päivä jotain tekemistä. On se vaan mukava olla kotona, kun löytyy jotain tekemistä ettei tarvitse olla kokoajan kotona. Tosin hieman kaipailisin vauva-mammaseuraa, onneksi on sentään yksi mamma kenen kanssa viettää aikaa (terkkuja Viivi ;))



Ei ollut mitään kovin erikoista ruokaa, en suosittele burger 55.sta!

Väsyttäisi kauheasti, mutta ei meinaa malttaa käyä nukkumaan.
Tiistaina lähettiin Ansun kanssa kiertelemään kauppoja ja käytiin syömässä. Eevi oli taas hieman rasittavalla päällä, neiti ei millään viihtynyt vaunuissa. Heti vaunuun laitettaessa meijän pikku pomo aloitti kunnon huutoitkun, aivan kuin olisi ollut joku hirveä hätä. Kun Eevin otti syliin, loppui itku kuin seinään ja nauru alkoi. Niimpä meillä meni päivä Eeviä kanniskellen. Voi kun saisi jo vaunuihin istuin osan niin neiti viihtyisi vaunuissa.


Keskiviikkona Viivi ja Veeti tuli meille ja hetken päästä lähettiin Karismaan syömään ja jälkkärille. En ees muita milloin olisin viimeksi syönyt subia. Silloinkun olin vielä lukiossa, meillä oli tyttöjen kaa tapana käyä vähän liiankin usein subissa, työntekijät muistivat jo ulkoa meijän subit, huolestuttavaa!

Subien jälkeen kierreltiin vaateliikkeitä ja mentiin Sinuheen. Sinuhessa vierähti aika jälleen nopeasti jutellessa ja lasten kanssa touhuillessa.


Torstaina neuvolan jälkeen lähettiin katsomaan mun kaverin suloista 3 viikkosta pikku prinsessaa. Voi, että hän oli pieni ja sulonen! Ja vanhemmat oli niin ylpeitä lapsestaan ja onnellisia. Eevi näytti niin isolta pikkusen vierellä. Muistu omaan mieleen kuinka tultiin sairaalasta kotia ja kaikki oli ihan uutta ja ihmeellistä. Toivottavasti Eevistä ja tyttelistä tulee hyvät kaverit kasvaessaan.

 Perjantaina siivoilin ja Eevin kummisetä käytti meijät kaupassa. Lauantaina saatiin miehen kanssa pitkästä aikaa kaksin keskistä aikaa, kun Eevin täti tuli hakemaan Eevin heille muutamaksi tunniksi. Oltiin suunniteltu, että mennään pitkästä aikaa Raxiin syömään, mutta kuinkas ollakkaan, niin meijän tuuria, että Raxi ei ollut auki. Päädyimme sitten kebabille, ja nam hyvää oli!

Syönnin jälkeen mentiin kiertämään Lahen kansainväliset markkinat ja jos oltaisiin tiedetty, että siellä on paljon eri syömäpaikkoja, oltaisiin syöty siellä. Nyt tyydyttiin vaan kiertelemään ja nuuskuttelemaan hyviä tuoksuja. Markkinoilla oli kaikkea ihanan näkösiä herkkuja, mutta mulla ei tietenkään taaskaan ollut käteistä että olisin voinut ostaa sulosia toffeita, leivoksia ynnämuita.

Markkinoiden jälkeen mentiin Amarilloon yksille, jälkkärijuomille. Ja kuinka ärsyttävää, kun et tajua tilata riittävän selvästi! Sanoin, että haluan omenasiideri, ja no sen sain, mutta se oli kuivaa. Hyi, en tykkää muusta kuivasta siideristä kuin Crowmooren kuivasta omenasta. Tästä lähtien muistan aina sanoa, että ei kuivaa. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa ihan kahestaan, mutta oli se ihanaa kun Eevi tuli takasin kotiin. Loppu päivä meni Eeviä halaillen ja pusutellen, haha!

Sunnuntai päivä kului siivoillessa ja Timon sisko tuli tyttöjen kanssa meille saunomaan ja syömään. Eilen Timon toinen sisko, Eevin kummitäti, kävi poikiensa kanssa meitä moikkaamassa ja tänään kävin Viivin kanssa kahvilla.

Huomenna mennään Eevin kanssa kaupunkiin Ansua moikkaamaan ja torstaina mahdollisesti mökille mummin seuraksi. Lauantaina on Eevin serkkupojan ristiäiset ja Eevi menee ehkä tätillensä yökylään. Mutta loppuviikosta sitten lisää kun on jotain kerrottavaa.

Iltapisulle menossa.

Pitäähän sitä jo pienenä oppia facebookin käyttö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!