4.9.2014

Kuvakuulumisia

Ompas vierähtänyt tovi, kun on tullut viimeksi kirjoiteltua. Ei olla mitään erikoista puuhailtu.

Sulonen tytteli juhlatamineissa, kopassa ei ollut kivaa.


Käytiin Eevin serkkupojan ristiäisissä ja ristiäisten jälkeen Eevi meni tätillensä yökylään. Me vanhemmat rentouduttiin Eevin ollessa hoidossa kotona iltaa viettäen. Yllätys yllätys Eevin setä ja kummisetä liittyivät meijän seuraan ja kulutettiin aikaa saunomalla ja aliasta pelaamalla.

 Makean himoon sain Viiviltä kuppimikrokakun (tai mikä onkaan) ohjeen, ja oli hyvää ja helppo tehdä.


 Käytiin Ansun kanssa kahvittelemassa. Eevi tykkäsi kovasti muovipussista, koska se rapisi, sitä oli kiva hypistellä ja sitä tutkiessa viihtyi neiti reissun ajan hyvin vaunuissa.

Sisun lelut ovat kiinnostavampia kuin omat.
Koiraa ulkoiluttamassa.
 Ja meillä löydettiin vihdoin varpaat! Niitä on kiva tuijotella ja yrittää saaha niistä kiinni. Ihan vielä ei kumminkaan varpaat mene suuhun, mutta siihen ei varmaan kauaa mene kunnes varpaat on kokoajan suussa.
Isille selkä hierontaa.
Elämäni ensimmäiset villasukat pyöröpuikoilla ja kaksi kerrallaan. Sukat tehtiin varpaista varteen. Innostuin tästä tavasta tehdä sukkia! Ei tarvitse laskea kerroksia, molemmista sukista tulee automaattisesti samankokoiset. Ja mulla tuppaa olee se, että teen yhen sukan ja toinen jää tekemättä, kun en jaksa tehä toista samanlaista, näin tulee tehtyä samalla vaivalla parit, eikä kerry parittomia sukkia nurkkiin.

Meillä on ruettu syömään tuttia, eihän siihen mennyt kuin reilu 4kk.
Tää päivä alkoi migreenillä. Aamulla herätessä päätä särki, joten iltapäivään asti maattiin vaan sängyssä. Eevi leikki lelulla ja tutilla ja mamma yritti saaha levättyä.

Meillä on jotenkin ihan liian rauhallista kotona, tämä johtuu siitä, että äitini otti eilen Sisun mukaan mökille. Siellä koiruli saa purettua energiaansa ja saa leikkiä porukoitten koiran kanssa. Sisu tulee vasta lauantaina kotiin, toivottavasti väsyneenä, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!