13.9.2014

Isojen lasten istuin, ja kuulumisia


Niinkuin mainitsin, löysin Huuto.netistä Eeville ratasosaan kankaat. Ja kankaat oli juuri sellaiset, kun olin aatellut. Eevi viihtyy nykyään rattaissa paljo paremmin kuin koppaosassa. Isotyttö!

Herran jestas meijän pikkunen vauva on ensi viikolla jo 5kk!




Viime viikolla käytiin Kärkkäisellä Viivin kanssa kiertelemässä ja mukaan tarttui pikku juttuja. Eevi on pikku hiljaa ruennut kiinnostumaan tuteista, joten piti ostaa muutama tutti lisää, jotta tutti löytyy silloin, kun sitä tarvitsee.

Oon pitkää miettiny, millassen tsydeemin tahon meijän avaimille. Meillä on avaimet aina ties missä ja sit kun ollaan johonkin lähössä, etitään avaimia kissojen ja koirien kanssa. Nyt löysin meille sopivan avaintelineen, ja enään ei etitä avaimia. Kuhan vaan mieskin laittaisi aina avaimet siihen niin ei olisi avaimet hukassa.

Ah syksy ja kynttilät! Nyt kun syksy on tullut niin mikä on ihanampaa kuin poltella kynttilöitä. Tuoksu kynttilät on ihania, kunhan niitä ei laita liikaa kerralla palamaan. Jos laittaa kerralla liikaa tuoksuvia kynttilöitä, niin ei mene kauaa että mulla on migreeni.

 Pitäähän mullaki olla oma ohjain ja peli, jotta mäki saan pelata joskus!

 Onko ihanampaa näkyä, näistä kahesta tulee kyl viel semmonen pari et huhhuh. Pystyn kuvitella  päässäni kuinka parin vuoden päästä Eevi ja Sisu juoksee meijän kämppää ympäri ja matot on rullalla.

 Voi eiiiii, kohta se lähtee jo konnttaamaan. Toivottavasti viel menis tovi ennenkun neiti tajuaa kuinka kontataan. Konttausasentoa kyllä haetaan monesti päivässä.


 Kummitätin kanssa käytiin kaupungilla kiertelemässä. Eeville mukaan tarttui pari bodyä ja yökkärit. Ittelleni ostin kanssa pitkästä aikaa jotain, tennarit. Vanhat tennarit rupee olee jo siinä kunnossa, että oli aika saaha uuet. Naisella kun ei koskaan ole liikaa kenkiä ;) Mieskin sai jotain, kun ostin hänelle syystakin.

Ansun sylissä Eevi tykkäsi olla, eikä tällä kertaa vierastanut ollenkaan. Nyt vaan


Tänää aamupäivällä olin reipas ja siivosin keittiön lattiasta kattoon, pesin lattiankin. Viikkailin pyykkejäkin ja laitoin kuivumaan märkiä. Kävin Eevin vaatekaapin läpi ja kaikki pienet siirsin sieltä pois ja lajittelin sopivan kokoiset vaatteet sinne. Siivosin muutenkin Eevin huoneen ja laitoin vieras sänkyyn lakanat valmiiksi, sitten kun joku sattuu tulemaan yöksi, on lakanat jo valmiina. Imuroin myös loppu kämpän.

Käytiin Timon ja Eevin kummisedän, Juhon, kanssa kaupoilla ja vietiin Eevi tätille hoitoon. Tän päivän suunnitelmissa oli, jos pääsisin piiiiitkästä aikaa kattomaan Lahen yöelämää ja baarii. Tosin kävin muutamasti baarissa raskausaikana, kun olin kuskina. Mutta mukava saaha vähän rentoutua!  Käly on kyllä ihana, kun välillä kysyy, että menisikö Eevi heille hoitoo. Ite en osaisi kysyä, että ottaisiko hän Eevin kylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!