17.9.2014

5kk neuvola

Meillä oli tänää neuvola ja etukäteen mua hivenen jännitti neuvola. Meijän muuttaessa vaihtui neuvolatäti ja mulla ei ollut mitään hajua millanen uusi täti tulisi olemaan. Helpotukseksi neukkutäti oli ihan mukava, ja näin yhen kerran jälkeen voisin sanoa, että jopa mukavampi kuin edellinen.

Neidillä kaikki oli ihan suht kunnossa ainut, että paino vähän huolettaa. Mutta tuskin paino liian matala on, kun ei olla vielä jouduttu painon tarkkailuun.

Ihana herätä ilopillerin vierestä!
Rokotukset meni paljon paremmin kuin viimeksi. Pienet itkut Eevi itki, mutta itku loppui heti, kun pääsi äitin halaukseen. Ei tarvittu edes tissiä lohdukkeeksi. Rokotuksista meille ei ole aiemmin tullut mitään sivuvaikutuksia, joten toivon, että nytkin selviämme ilman lämmön nousua sunmuuta.

Mitat näytti seuraavaa,
paino: 6685g (4kk 6615g)
pituus: 64,6cm (42,4cm)
py: 42,4cm (41,5cm)

"Suloinen, hymyilevä tyttö. Kehitys etenee hienosti.
Kasvussa painoa hieman nukemmin tullut.
Rokotettu."

Eeville oli tosiaan tullut aika niukasti painoa, vaan 70g, ja neuvolatäti mietti hetken, pitäiskö pikku neiti ottaa parin viikon päästä punnintaan, mutta hän tuli siihen tulokseen, että ootetaan vielä kuukausi. Jos ensikuussa ei ole tullut riittävästi painoa niin sit mietitää mitä tehää. Neukkutäti mietti, että jos Eevi vaan sattuu kuluttamaan kaiken ruuan, koska neiti touhuaa kokoajan lattialla eikä viihdy yhtään paikallaan. Lattialle kun laittaa selälleen, niin heti pikku prinsessa kääntyy mahalleen ja rupee ryömimään ja pyörimään.


Nyt sitten totutellaan kunnolla ensin puuroon, ja sen jälkeen ruetaan syömään lihaa, jos siitä sitten lähtisi Eevin paino kunnolla nousuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!