4.9.2014

Mökillä

Lähettiin äitin, Eevin ja koirien kanssa päiväksi mökille rentoutumaan. Grillattiin, saunottiin ja vietettiin äiti-tytäraikaa.

Pienempänä vietettiin perheen kanssa kaikki kesät mökillä ja silloin en tykännyt mökkeilystä. Olisin halunnut olla kesän kotona ja viettää aikaa kavereiden kanssa, mutta mökille oli lähettävä, koska vanhemmat käski. Nykyään näin vähän vanhempana osaan arvostaa mökkeilyä ja ymmärrän minkä takia vanhempani ovat mökillä ainakun mahollista. Tosin koko kesää tuskin jaksaisin olla siellä, mutta silloin tällöin on mukava mennä muutamaksi päiväksi.

Terassilla tuli hyvin uni raikkaassa ulkoilmassa.


 Vanhempieni koira tykkäsi vahtia Eeviä. Arska ihan yllätti siinä kuinka paljon hän Eeviä vahti. Ainakun oli mahollista, Arska meni mahollisimman lähelle Eeviä.


 Eevin kanssa maattiin sohvalla ja koirien oli pakko tulla viereen kattomaan, kun tiellä meni auto. Koirat oottivat mun isää mökille.
Vaikka mökillä oli mukavaa, niin oli se kiva tulla takaisin kotiin. Juoksevan veden luo, sekä muitten mukavuuksien. Ja tietenki meijän miehen luo.


Jee pakko viel loppuu hehkuttaa, vaikka ei asiaan kuulukkaan. Meillä meni vesivahingossa vaunujen istuinosan pehmusteet homeeseen, ja vihdoin löysin netistä niihin pehmusteet. Nyt ne oottaa postissa hakemista, ja huomenna nähään, että sopiihan ne meijän rattaisiin. Eevi pääsee vihdoinkin isojen vauvojen istuimeen ja pääsee puoli-istuvaan asentoon, jos sit neiti viihtyisi vähän paremmin rattaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!