14.2.2015

Tylsää arkea

Ei, mun mielestä meijän arki ei ole tylsää, muuta taaskaan ei olla puuhattu mitään ihmeellistä. Ei ole tapahtunut oikein mitään, mistä kirjoitella. Arki pyörii vaan kotona olemisen, töiden ja Timon koulun ja töiden ympärillä. Tänään iltapäivällä pitäisi taas suunnata kohti töitä. Ja sitten on töitä huomenna ja sunnuntainakin.
Mummia ja pappaa käytiin yksi päivä moikkaamassa jäähallilla. Tiistaina käytiin kaupungilla mummin kanssa kahvilla. Eilen nähtiin Ansun kanssa kaupungilla vähän kiertelemässä ja Anoldsissa istumassa. Eevi pääsi leikkialueelle hetkeks leikkimään ja se oli ihan innoissaan! Se ei meinaa enään millään jaksaa istua vaunuissa, vaan kokoajan pitäisi päästä ite tutkimaan kaikkea.
Siinä onkin aikalailla meijän viikko. Ei mitenkään kovin tapahtumarikas. Keskiviikkona olisi ollut mammamiitti, mutta jouduttiin jättämään se väliin (taas), kun mulla särki päätä. Ensi kerralla on pakko päästä sinne.
Sunnuntaina lähdetään Eevin ja mummin kanssa möikille johonkin laskiasitapahtumaan(?) ja varmaan niiden kuulumisten kanssa palailen ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!