26.2.2015

Terkut sairastuvalta


Moikka pitkästä aikaa! Meillä on sairastettu, joten en ole jaksanut tulla koneelle kertomaan kuulumisia. Viime päivät on kulunu ihan vaan kotosalla. Nyt jo ollaan terveitä.

Viime viikolla käytiin Eevin kanssa mummulla kylässä pitkästä aikaa. Mulla oli myös neljän päivän työputki, joka tuntui aika paljolta näin yhtäkkiä, kun en ole vielä tottunut niin moneen työpäivään. Mutta en ollut niin väsynyt, kun etukäteen kuvittelin olevani vapaiden alkaessa. Vapaiden "kunniaksi" pikku neiti aloitti meillä mahatauti kierteen, jota mä seurasin perässä. Timokin oli kipeänä, mutta onnistui jotenkin ihmeen kaupalla välttämään oksentamisen. Eikös semmoinen sanonta ole, että tunnollinen työntekijä sairastaa lomilla? Tänään mulla on iltavuoro, ja meillä on kaikki jo terveinä.

Oli ihan kauheeta kattoa, kun lapsi on kipeenä. Toinen on niin raasu, kun ei jaksa tehdä mitään. Makoilee vaan kainalossa. Pitkästä aikaa neiti nukahtikin kainaloo, ja enhän mä raaskinut laittaa sitä sänkyyn nukkumaan, kerrankin kun siihen nukahti. Päivät meillä kului vaan sohvalla makoilen ja telkkaria tuijottaen. Sen mitä jaksoin, yritin myös pestä pyykkiä. Meillä meinas olla Eevin lakanat vähän lopussa, kun neiti oksensi maanantai-tiistai välisenä yönä neljä kertaa sänkyyn.

Eilen oltiin kaikki jo terveinä, joten kipastiin kaupasta ostamaan ruokatarvikkeita mitä puuttui, ja tehtiin hamppareita. Muutamaan päivään, kun ei ollut syönyt mitään niin ruoka maistui tosi hyvältä. Timo teki hamppareihin hyvät pihvit!

Tänään ollaan vielä ihan kotosalla, että Eevi on varmasti parantunut kunnolla. Neiti meinaa olla vähän räkänen. Mutta huomiselle on keksittävä jotain tekemistä, että päästään pitkästä aikaa pois kotoa. Ajattelin vähän, että mentäisiin käymään kirpparilla pitkästä aikaa kattomaan löytyisikö sieltä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!