7.5.2014

Vauva-arkea.

Vauvan synnyttyä on kokonaan jäänyt koneella oleminen. Ei vaan ole jaksanut.

Vauvan kanssa arki on sujunu hyvin, ja jonkinlainen arki on saatu. Vauva nukkuu yöt hyvin, herää kaks-kolme kertaa syömää ja heti jatkaa uniaa. Alku yön vauva nukkuu pinnasängyssä ja ensimmäisen syömiskerran jälkeen hän jää meijän kaa samaa sänkyy nukkumaan. Osittain sen takia, koska on paljon helpompaa kun ei tartte nousta ylös ja siirrellä vauvaa ees taas. Mä tuppaan myös aina nukahtaa siinä samalla, kun vauva syö, joten senkin takia siirtäminen takasin pinnikseen ei oikein onnistu, herään vasta kun vauva itkee uudestaan nälkäänsä :D

Vauva max tunnin vanha.

Ollaan yritetty käyä ainakin kerran päivässä ulkona vauvan kanssa, jos on ollut huono sää, niin silloin ei olla menty. Joinain päivinä ollaan käyty parikin kertaa kävelemässä.

Ensimmäistä kertaa Sisun ja vaunujen kanssa yhdessä ulkona, ja hyvin meni! Vaikka pelkäsin pahinta.

Ensimmäistä kertaa kauppaa menossa mummin (mun äitin) kyydillä.

Vähän meinasi kaupan istuin olla liian iso meijän pikkuselle.


Grillikausi avattu. Nam!
 Viikonloppuna käytiin miehen ja vauvan kummisedän kanssa kummisedän mökillä grillaamassa, koska mulla teki mieli grillimakkaraa ja -pihviä. Tytteli nukku nätisti automatkan ja mökilläkin nukkui siihen asti kunnes me oltiin syöty, sit tuliki kova nälkä. Takasin kotiin päin kun lähdettiin, tuli tytölle uni taas samantien, kun auto lähti liikkeelle.


Sisukin pääsi mukaan mökille. Harmi vaan kun sitä ei voi vapaana pitää.
Lauantaina äiti pyys meitä mökille sen seuraksi, ja päätin lähteä vauvan ja Sisun kanssa. Mies ei tahtonut lähteä mukaan. Oli kyllä kiva olla pari päivää siellä, vaikka alkuun mietitytti, että millastahan siellä on pienen vauvan kanssa.
Käytii saunomassakain mökillä, tyttö tykkäsi.

Mun pieni kikkarapää <3
Porukoitten koira vahti vauvaa.
Lopussa vielä satunnaisia kuvia murusta.

Ensimmäinen hymykuva kullasta.

Masu täynnä on hyvä nukkua.


Päikkäriaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!