10.3.2015

Mammamiittailua

Meille tuli tänään kuusi äitiä lastensa kanssa kyläilemään ja vitsit että riitti vipinää. Oli mukava nähdä uusia ihmisiä ja tutustua niihin pikku hiljaa. Eevikään ei vierastanut yhtään. Neiti oli vaan normaalia rauhallisempi ja vaitonaisempi ku likka oli ihan väsy. Yhdessä välissä Eevin piti käydä pikapäikkärit nukkumassa. Eihän sitä kunnon unia voinut nukkua, kun saattaisi mennä jotain ohi.

Aika meni tosi nopeesti ja oli mukava rupatella ja lapset sai leikkiä ja ihmetellä. Sisukin nautti, kun oli paljon ihmisiä joilta kerjätä rapsutuksia. Mutta miltäs meillä kotona näyttää lasten vierailun jälkeen ja aikuisten kahvittelun?

Eevi muuttui heti ihmisten lähdettyä takasin omaksi iloiseksi itsekseen. Neiti kävi hakemassa eteisestä kengät ja tuli esittelemään sitä. Olisi vissiin pitänyt lähteä ulos kävelemään.


 Nallea on hyvä käyttää tyynynä kun on väsy!
Eli vähän olisi paikkoja järjesteltävänä, mutta nyt en jaksa. Eevi nukkuu vielä, joten tän pienen oman hetken käytän sohvalla makaillen ja tietokoneella surffaten. Neidin herättyä tarvii rueta laittaa meille ruokaa. Illalla sit vähän siivousta ja pyykin pesua.

Mutta siis oli tosi kiva nähdä vähän ihmisiä. Odotetaan Eevin kanssa jo ensikertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!