14.3.2015

Päivä maalla

Moikka! Tänään Eevi heräsi jostain kumman syystä jo ennen seitsemää. Annettiin neidille aamupalaa ja vietiin takasin nukkumaan. Tyttö nukkuikin yhteentoista asti. Herättyämme annoin Eeville välipalaa. Päätin myös tehdä Timolle aamupalaa ja vein sen sille sänkyyn. Syötiin yhdessä sängyssä ja mietittiin mitä tänään tehtäisiin. Oli niin hyvä sää, joten ei huvittanut viettää päivää sisällä.
Eevin kummisetä tuli hakemaan meitä ja lähdettiin käymää kaupassa. Kaupan jälkeen kotiin vaihtamaan vaatteita ja auton nokka kohti maaseutua. Jätkät teki siellä autoon huoltoa ja me Eevin kanssa seurattiin vierestä.
Autohuolto kun oli tehty, mentiin tutustumaan lehmiin. Eevi ihmetteli kovasti iskän sylissä lehmiä. Neiti ei säikkynyt yhtään, ei vaikka lehmän pää tuli aivan lähelle ja hieman lipasikin neidin poskea. Toinen vaan naureskeli tyytyväisenä. Navetassa oli myös pari sulosta ihan pientä lehmän poikasta. Ite en muista koskaan nähneeni niin pieniä lehmiä!
Eevi oli ihan rätti poikki väsynyt, kun lähdettiin kotiin päin. Torkku koko matkan. Kotiin tultaessa jostain löytyi virtaa ja tyttö jaksoi hyvin siihen asti kunnes tuli iltapuuron ja nukkumaan menon aika. Nyt jätkät saunoo ja telkkarista pyörii Bondi.

Kummasti sitä on reippaampi olo, kun on ollut kokopäivän ulkona. Tosin kohta kyllä tulee jo uni. Jos sitä kerrankin pääsisi ajoissa nukkumaan! Huomiselle meillä ei ole ainakaan vielä mitään ohjelmaa. Jos on samanlainen sää, kun tänään niin voitaisiin ainakin lähteä vähän ulkoilemaan.

2 kommenttia:

  1. Lehmän poikaset on vasikoita :D <3 Lapseni ��

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!