2.4.2014

Mielihaluja ja mahaa.

Moikka.

Sain kuvat koneelle, kiitos miehen. Niinku arvelinkin, niin koneessa on jotain vikaa, että se ei tunnista mun puhelinta.

Kuvat on suurin piirtein viimesen kuukauden aikana otettu.

Raskauden alussa tutut, joilla on lapsia varotteli meitä mielihaluista, "oottakaa vaa, kun niitä tulee, sit on pakko päästä samantien kauppaa ym oli kello minkä verran vaan". Mutta nyt kun mietin, niin mulla ei kyllä ihan kauheesti oo mitään mielihaluja ollu, totta kai jotain pieniä, mutta esimerkiksi keskellä yötä ei oo ollut pakko päästä kauppaan, vaan oon aina selvinnyt seuraavaan päivää asti.

Tässä kuvia joistain mielihaluista, onneks osa on suht terveellisiäkin.


Iltapalaksi itte tehtyjä sämpylöitä.

Teki mieli hamppareita, halusin ennemmin ite tehtyjä kuin mäkkärin.

Laskiaisena oli pakko tehä laskiaispullaa.

Daim-jäätelöä, nam.

Synttäreitten kunniaks leivoin mustikka-mansikkapiirakan.

Toissa päivänä tein meille jälkkäriks hedelmärahkaa.

Seuraavaksi kuvia mun karvasesta kaverista.

Sisu pääs pitkästä aikaa sänkyy nukkumaa mun kans päikkärit (yleensä ei saa tulla sänkyyn, mutta en voinut vastustaa sen anelevaa katsetta). Kattokaa kuinka tyytyväisenä se tossa kuvassa on.

Kovan harjottelun tuloksena nami pysyy vihdoin kuonon päällä siihen asti, että saa luvan ottaa sen.

Kätevin tapa saada tassuista pienetkin hiekan jyvät pois, on laittaa koira ammeeseen seisomaan. Mun selkäki tykkäs, kun ei tarvinut ite kyykkiä suikun kanssa.  


Sain työkavereilta aivan ihanan vaippakakun viimesinä työpäivinä. Kuva kylläkin vähän huono, ja kakku on purettu jo.




Oon nyt innostunut pitkästä aikaa neulomaan ja virkkaamaan. On kiva tehdä jollekkin muulle, kun itselle.
Isoäidinneliöistä tulee pieni torkkupeitto vauvalle, vaunuihin.

Pakko oli tehä pienet villasukat, tein myös saman tyyliset tumput, mutta niitä en löytäny nyt, joten en saanut kuvaa niistä.

Kaikki on vauvaa varten valmista, äsken nappasin kaupasta vaippapaketin ja äidinmaidonkorviketta. Myös sänky on koottu ja laitettu lakanat siihen. Ja vaunutkin on koossa. Vaunut on parhaillaan meijän olohuoneessa, jotta Sisu tottuisi niihin. Vähänkin, kun vaunuja liikuttaa niin Sisu meinaa olla renkaissa kiinni.


  
Tulisipa tuonne pian pikkunen tuhisija.


 Nappasin eilen myös muutaman kuvan mahasta. Onneksi maha ei ole mikään järin suuri, mutta kyllä se rupee jo pikkuhiljaa olemaan tiellä.





Tultiin äsken kaupasta ja nyt voisin ottaa pienet päikkärit. Väsyttää jotenkin tosi paljon, vaikka nukuin yöllä hyvin ja pitkään. Päikkäreitten jälkeen olisi vuorossa ruuan tekoa ja sit voisi vähän siivoilla paikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!