4.1.2015

Itku. Ja hampaiden kiristys?

Niin se vuosi vaihtui. Vuoden vaihde meni rauhallisin fiiliksin. Herkuteltiin, pelattiin erilaisia pelejä ja käytiin raketteja ampumassa, tai no yksi ampui ja loput katteli. Kuunneltiin musiikkia ja rupateltiin, jätkät myös saunoi. Meillä oli aika paljon naposteltavaa ja kenellekkään ei ihan varmasti jäänyt nälkä. Tein meille coctailpaloja joita dippailtiin. Siinä oli nakkeja, lihapullia, juustoa, kurkkua, tomaattia ja viinirypäleitä. Lisäksi oli nuggetteja, mutta ne jäi syömättä. Ansu toi tullessan nakkeja joita keitettiin ja ranskalaisia, ja niiden kanssa oli perunasalaattia. Meillä oli myös sipsiä ja kokeiltiin meijän joululahja fonduettakin.
Viime päivinä ollaan oltu aika paljon vaan kotona, Timolla kun on vielä lomaa. Ensi viikolle tarvii keksiä jotain tekemistä, en jaksa enään olla vaan kotona. Ilmottauduin joogaan vauvan kaa, jossa ollaan 2. varasijalla ja jos nyt ei sinne päästä niin sitten helmikuussa alkaa samainen hommeli. Kiva saaha jotain erilaista tekemistä Eevin kanssa.

Iso tyttö juo itse jo nokkamukista. Tällä kertaa siellä oli veden sijaa mehukeittoa.
Nyt parina päivänä oon innostunut tekemään meille välipalaksi smoothietta ja fruitietta. Eevi on tykännyt tosi paljon. Ensimmäisessä on viinirypäleitä, banaania, appelssiinia, ananasta, mansikkaa ja mustikkakeittoa. Alemmassa on mansikkajugurttia, appelssiinia, ananansta, viinirypäleitä ja appelssiinimehua.
Yks päivä lähettiin kaupassa käymään ja Eevi nukahti mennessä autoon. Kaupassa jatkui unet kärryissä.
Tänään käytiin kahvilla Eevin ja Ansun kanssa. Tai no kahvilla ja kahvilla, meille tyypilliseen tapaan päädyttiin syömään.
Meillä on nyt parina viime päivänä ollu känkkäränkkätyttö. Tuntuu, että mitään hätää ei ole ja silti neiti vaan itkee. Viime yönä heräsin 2.10 likan itkuun ja meni reilu pari tuntia ennenkuin Eevi nukahti uudestaan. Yöllä otin Eevin meijän sänkyyn, jotta saisin hetken levättyä. Eevi kieriskeli kokoajan ja etti parempaa asentoa mun kainalosta. Neljän aikaa Eevi rupes vaikuttaa väsyneeltä ja vein sen takasin omaan sänkyyn, siitä kului vielä melkein tunti ennenkuin Eevi nukahti. Aamulla Eevi ei nukkunut yhtään sen pidempään kuin normaalisti, vaikka vähän toivoin, että jos likka olisi vähän pidempään nukkunut niin äiti ei olisi tänään ollut ihan yhtä väsynyt. Kesken yötä heräily ei ole yhtään neidin tapasta. Veikkaan, että näinköhän on hampaita tulossa. Tänään neiti on ollut muutenkin tosi itkuinen, annoin jo suponkin ja silti meinaa kokoajan tulla itku. Mun mielestä on tosi kurja kattoo, kun toinen vaan itkee ja siihen ei auta mikään. Toivotaan, että tänä yönä unet maistuisi vähän paremmin, mulle tulee ainakin uni tänään nopeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!