21.1.2015

Shoppailua ja hyvää seuraa

Tänään pakattii hoitolaukku ja suunnattiin bussilla Lahteen. Ansu ootti meitä keskustassa ja lähdettiin seuraavalla bussilla käymään kirpparilla. Yleensä jos jonnekkin kirpparille lähden, niin lähden Lanttilaa. Sieltä löytyy parhaiten lasten vaatteita. Oon löytänyt kirpparit vasta Eevin synnyttyä. Ennen Eeviä, en osannut ajatella käyväni kirpparilla. Mutta kirpparilla käytyäni, totesin mun ennakkoluulot kirppareita kohtaan ihan vääriksi! Kirpparilta löytyi Eeville kevääksi haalari ja hattu. Itselleni löysin paidan ja neuleen.
Kirpparin jälkeen mentiin vieressä olevaan Pieni talo Preerialla -ravintolaan syömään. Ja siellä oli juuri niin hyvää ruokaa, kun muistinkin. Otettiin molemmat possun sisäfilepihviä kermaisella bbq-kastikkeella viipaleperunoiden kanssa. Eevi istui kiltisti syöttötuolissa ja leikki sinä aikana, kun me syötiin. Me oltiin ruuasta niin täynnä, että ei jaksettu edes jälkkäreitä syödä.
Nam patonkia.
Possua kermaisella bbq-kastikkeella.
Eeville tuli uni heti, kun päästiin ravintolasta ulos ja liikkeelle. Suunnattiin takasin keskustaam, kauppoja kiertelemään. Pikku likalle löytyi talveksi uusi karvalakki, vanha kun on jo pieni. Eevi sai myös uuden kaulurin ja kevääksi hatun. Meijän silmii osui myös ihan mahtava löytö, alennuksista talvihaalari tytölle ensi talveksi! Täytyy vaan toivoa, että haalari on sopiva ensi talvena, mutta kyllä mä uskon, että otettiin oikean kokoinen. Mäkin löysin ittelleni pitkästä aikaa jotain, paksun talvihatun.

Lopuksi mentiin pirtelöille ja neiti ruokkimaan. Eevi oli ihan poikki täsät päivästä, kun tänään jäi kunnon unet ottamatta. Eevi ei oikein osaa nukkua missään muualla, kun omassa sängyssä. Muutamat pienet tirsat neiti onneksi malttoi vaunuissa nukkua.
Kirpparilöydöt.




Karvahattu on oikeasti pinkkiin taittuva ja kauluri viininpunasempi.

Huomenna suunnataan varmaankin meijän kylän uuden k-kaupan avajaisiin, jos vaan päästään ajoissa liikenteeseen. Ja iltapäivällä mennään käymään mummulla synttärikahveilla, mummi ja pappakin tulee sinne.

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkinen haalari? Hauskan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidallinen haalari on Jonathanin ja talvihaalari on h&m.

      Poista

Kiitos kommentista!