16.7.2014

Mammamiittausta

Olen käynyt muutaman viikon aikana tiistai aamupäivisin neuvolan järjestämässä mammamiitissä. Mun ei ole onneksi tarvinnut lähteä yksin Eevin kanssa sinne, vaan Eevin ihana kummitäti on poikansa kanssa käynyt siellä myös. Mun on jotenkin tosi vaikea lähteä yksin mihinkään tollassiin uusiin juttuihin, joten on ihanaa, että on ihminen jolla on saman ikäinen lapsi, jonka kanssa voi lähteä uusiin juttuihin mukaan.
Mamma miitissä on ollut meijän kahden lisäksi neljä muuta äitiä lastensa kanssa. On ollut kiva nähdä muita äitejä ja päästä höpöttelemään muitten kanssa, ennen kaikkea on ollut ihana päästä pois kotoota ihmisten ilmoille. Tuntuu, että melkein kaikki aika meillä menee kotona ollessa, joskus Lahessa käydään Eevin sylikummia moikkaamassa. Mutta ei sitä pienen lapsen kanssa tule oikein käytyä missään. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin neuvolan järjestämät tapaamiset loppuu tämän kuun lopussa, joten pitäisi keksiä mitä sen jälkeen tehdään, jotta välillä pääsisi muiden äitien kanssa rupattelemaan.
Kovasti haluaisin tutustua Lahen alueen muihin äiteihin, mutta en oikein tiedä miten tutustuisin heihin. Näin kesällä se ainakin on varmaan vähän hankalaa, mutta jos sitä syksyllä jotenkin tutustuisi. Osaako joku neuvoa miten tutustua muihin äityleihin?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!