24.7.2014

Rannalla

Eevin uusi leikki, hän heittää lelun naaman päälle ja juttelee.

Tiistana lähettiin Eevin kanssa extemporee piknikille Eevin kummitätin kanssa. Illaksi sovittu kahvittelu vaihtui aamupäivään, eväisiin ja rantaan.

Pakkasin kimpsut ja kampsut sekä Eevin matkaan ja hypättiin bussiin. Kuinka ihanaa onkaan, kun nykyään pääsee bussilla ilmaiseksi vaunujen kanssa.

Käytiin ostamassa meille evästä lähellä olevasta kaupasta ja suunnattin ruokiemme kanssa Likolammelle. Sää oli aivan mahtava. Aurinko paistoi, mutta vähäsen tuuli myös, joten ei ollut aivan liian kuuma.


Rannalle päästyä levitimme lakanan ja rupesimme mutustamaan eväitä, ehdittiin käydä pulahtamassa ennenkuin Eevi heräsi. Johan sitä oli aikakin heittää talviturkki pois! Eevi pääsi kastelemaan varpaita rantaviivalle, ja aluksi neiti oli aivan ihmeissään viileästä vedestä ja hiekasta, pian hän kumminkin tottui ja alkoi nauramaan, taisi olla kivan tuntusta varpaissa. Kauaan en viittinyt Eeviä pitää rannassa, jotta häneen ei aurinko tartu ja jotta ei pala.


Muutaman tunnin päästä kyllästyttiin olemaan rannassa ja suuntasimmekin Eevin kanssa keskustaan. Tavoitteenani oli yrittää löytää mulle jonkunlainen hattu. Mun pää ei meinaa kestää enään ollenkaan aurinkoa, joten hattu tuli tarpeeseen. Kiersin koko Trion-kauppakeskuksen läpi löytämättä hattua, joka miellytti mua. Seuraavaksi menin Sokokselle, ja olisihan se pitänyt arvata, että sieltä se löytyy. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun kierrän Trion läpi, löytämättä etsimäänsä ja sitten Sokokselta löytyykin.
Bussissa tuli uni.

Seuraavaksi mentii mummin (mun äitin) kanssa syömään, se piti ruokkiksen, niin päästiin höpöttelemään. Maistupas hyvälle pitkästä aikaa Hese-ruoka! Sokokselta pongattiin äitin kanssa Eevin huoneeseen matto, ja pakko se oli ostaa, kun se oli alennuksessa ja ihastuin siihen! Se oli aivan ihana Vallilan matto, juuri hyvä Eeville. Sokokselta lähdettiin ruokakaupan kautta kotiin.

Molemmalt oltiin väsyneitä mukavasta päivästä ja Eevi torkkui lattialla ja nukahtikin jo vähän ennen kymmentä, iltapalan jälkeen. Aiemmin meillä on valvottu melkeimpä 24 asti.

Sisu vahtii Eeviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!