16.12.2014

Aurinkoinen talvilpäivä

Moikka. Aattelin tulla taas kertomaan meijän viime päivistä.

Sunnuntaina ei tehty oikeestaa mitää, oltii vaa kotona ja Ansu tuli käymää meillä. Ansun lähdettyä siivosin meijän kämpän. Eilen lähettii koko perhe hoitamaan Timon asioita kaupunkiin ja samalla etittiin vähän joululahja juttuja.

Tänään meijän piti nähdä Eevin kanssa Viiviä, mutta hälle ei käynytkään. Ulkona oli niin ihana ilma, että en jaksanut kumminkaan jäädä sisälle. Joten puin lämpimästi Eeville päälle ja ittelle ja lähdettiin koirapuistoon, Timo sai jäädä rauhassa kotiin nukkumaan, koska oli ollut yön töissä. Sisu nautti kun sai juosta siellä vapaana ja purkaa pitkästä aikaa energiaa. Harmi vaan, että siellä ei ollut Sisulle kaveria, mutta hyvin tuo juoskenteli siellä yksinäänkin. Eevi nukku menomatkan ja heräsi, kun päästiin koirapuistoon. Tyttö tykkäsi kovasti kattella Sisun touhottamista. Noin puoli tuntia Eevi viihtyi siellä ja sitten lähdettiin takasin kotiin päin.

Mun oli tarkotus lähteä vielä tänään kauppaan, mutta rupesi laiskottamaan sen verran, että jätän kauppareissun huomiselle.
Kumpa noi lumet pysyisi jouluuna asti, eikä tarvitsis tulla loskakelejä. On paljo mukavampi lähtee Eevin ja koiran kanssa ulos, kun on pari astetta pakkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!