9.12.2014

Jotain terävää suussa

Eevi on pikku hiljaa ruennu opettelemaan ilman tukea seisomista. Vielä neiti ei kumminkaan, äitin onneksi, kauaa pysy. Eilen Eevi oli meijän kanssa sohvalla, kun katseltiin leffaa ja taas neiti nousi tukea vasten ylös ja päästi kädet irti. Parhaimmillaan Eevi pysyi noin viitisen sekuntia seisaallaan. Onnistuin nappaamaan kuvankin tilanteesta.

Tänään ollaan Eevin kanssa oltu vaan kotona. Tein meille mansikkakiisseliä välipalaksi ja Eevikin sai maistaa sitä. Taisi neiti tykätä. Tänään Eevi sai maistaa myös ruisleipää. Eevi sai hyvin pureskeltua siitä paloja, ja jotain meni mahaan asti, eikä ihan kaikki lattialle.


Tänään laiskotti sen verran, että en jaksanut tehdä ees kunnolla ruokaa meille, joten Timon kanssa syötiin kalapuikkoja ja perunamuussia. Huomiselle onkin ruoka pakkasessa valmiina, pitää vaan tänää ottaa sulamaan.

Nyt illalla Eevin suihkun jälkeen tyttö yritti pureskella mun sormia ja huomasin neidin suussa jotain terävää. Tarkemmin suuhun katottuani huomasin, että siellä pilkistää Eevin ensimmäinen hammas! Selvisi siis syy, minkä takia muutama ilta sitten neiti itki pari tuntia, ennenkuin suppo vaikutti ja uni tuli. Eevi ei antanut kattoo tarkemmin suuhun, että onko siellä useampi hammas tulossa, mutta tuskin, ei ainakaan tuntunut sormella kokeiltaessa.

Huomenna ei enään loikoilla kotona, vaan lähdetään kaupunkiin ja torstaina on neuvola. Ootan innolla minkä verran neiti on kasvanut. Painoa on ainakin tullut. Jokohan nyt olisi "oikeilla" käyrillä paino. Pituutta ei varmaan paljoa ole tullut, koska neidille menee viellä samat vaatteet kuin puol vuotis neuvolassa.

Nyt rupeen kattomaan Netflixiä ja sitten nukumaan. Öitä!

1 kommentti:

Kiitos kommentista!