28.12.2014

Joululahjoja

Meijän joulu meni hyvin ja huomenna tulee varmaankin kirjoitusta meijän joulusta, mutta nyt aattelin esitellä Eevin joululahjat. Eevi sai kivoja lahjoja, ei mitään turhaa. Kiitos vaan kaikille lahjoista! Mekin saatiin Timon kanssa lahjoja, ollaan oltu siis kiltisti.
Itse tehty villahaalari!
Eevi sai myös rahaa, joita ollaan jo vähän tuhlailtu ja huomenna jatketaan. Ostin Eeville uudet rukkaset, vanhat rupesi olemaan pienet ja liian ohuet. Ostin myös lisää sukkia, kun tuntuu että aina on neidin sukat hukassa. Huomenna olis tarkotus ostaa ainakin yöpukuja ja kattoo löytyykö muuta kivaa. Lisäksi Eevi on saanut Hanna-tädiltään pariin otteeseen ennen joulua leluja ja tarvikkeita, kävelykärry, nojatuoli ja ym muuta kamaa.00

Mä sain Kastehelmen astioita lahjaksi, rappakaljalautapelin ja tumput. Timo sai Akkarin, uuden tuoksun ja deodorantin. Saatiin myös kynttilöitä, fonduestti, viiniä ja herkkukori. Ostin meille myös piirrä ja arvaa -pelin ja Unokortit joululahjaksi.

Eevi ei kaheesti ymmärtänyt lahjoista mitään, lähinnä vaan ihmetteli mitä paketit on ja minkä takia heilutellaan niitä hänen edessä. No ensi jouluna neiti ymmärtää jo vähän enemmän ja varmaan aukoo ite omat pakettinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!