10.11.2014

Meijän perheen ensimmäinen isänpäivä

Meillä vietettii eilen ensimmäistä isänpäivää. Timon mielestä tommosset päivät on ihan turhia (niinkuin äitienpäivä, naistenpäivä ym), niin meillä ei ollu mitenkää kovin erikoinen päivä.

Muhun iski joku askartelufiilis ja askartelin kaikille "meijän iseille" kortit, mun iskälle, Eevin papoille ja vaarille sekä Timolle. Ostin myös pienen lahjan Timolle, en osannu olla ostamatta mitää vaikka niin aluksi suunnittelinkin.

Nyt on Timolla ihan oma kahvikuppi.
Halusin isänpäivän kunniaksi panostaa hieman enemmän meijän ruokaa ja pakko sanoo, että tehtii varmaa parasta ruokaa ikinä. Ja mikä onkaa kivempaa, kun kokkaa yhdessä.

Kerrankin panostettiin kattaukseenkin, yleensä laitetaan vaan lautaset pöytään, nyt servetit ja kynttilöitä luomaan tunnelmaa.

Ruuaksi me syötiin possun uunifilettä ja lohkoperunoita sipulikastikkeessa ja salaattia. Eevi nukku sinä aikana, kun syötiin, joten oli kunnon ruokarauha. Kerranki sai syödä ihan rauhassa.

Jälkkäriksi tein pannacottaa ja päälle mansikkasosetta.

Illalla mentii vielä vaarille isänpäiväkahville, sinne tuli  myös mun porukat ja veli. Oli mukavaa nähä melkein koko porukka kasassa. Niin harvoin nykyään nähdään kaikki kerralla.

Tällänen isänpäivä meillä! Nyt yritän vähän perehtyy bloggerii ja saas nähä saanko päivitettyä vähän blogin ulkonäköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!